Nyheter

Ledig lägenhet - Oskarstorget 2A

Just nu har vi en stor fin lägenhet på 4 rum och kök ledig på Oskarstorget 2A i Örebro.
Fastigheten som är Örebros första funkishus ligger på öster och är byggd 1939. Hela huset är rot-renoverat 2005.

Lägenheten är 137 kvadratmeter och ligger på våning två. Det finns två fina balkonger, en ut från vardagsrummet och en ut från det större av de två sovrummen. Det ligger ekparkett i nästan hela lägenheten och väggarna är ljusa. Ett stort badrum med plats för tvättmaskin och en separat WC finns också i lägenheten.

Tillträde från den 1/9 eller enligt överenskommelse med oss.  
Hyran för lägenheten är 12.755kr i månaden.

Hör av er om ni är intresserade av en visning.
019-16 65 60 eller
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 InkedPlanlösning O.2 LI


Ombyggnation på Rådmansgatan

Den första mars påbörjade vi en rotrenovering av våra fastigheter på Rådmansgatan. Lägenheterna kommer toraltrenoveras, fasaden göras om och nya vindslägenheter kommer att byggas. Bygget är i full gång och första uppgången är snart klar för inflyttning. Hela fastigheten beräknas vara färdigrenoverad i december.

 

Hemförsäkring

Kom ihåg att teckna hemförsäkring!

Teckna hemförsäkring är något du måste göra när du hyr en lägenhet. Skulle olyckan vara framme och det sker skador i lägenheten som du har själv orsakat till exempel vattenskador eller brand blir du betalningsskyldig på hundratusentals kronor. Detta undviker du genom att teckna en hemförsäkring.

Många försäkringsbolag brukar ha rabatter för dig som är ung eller studerande. Kolla runt på olika försäkringsbolag och jämför deras priser.  

 

 

Övergångsbostäder

Alla har rätt att ha någonstans att bo och i Örebro ska det inte finnas någon hemlöshet. Det är ett av de mål som stadens fastighetsägare och kommunen gemensamt strävar mot.
Vi har sedan ett antal år tillbaka tillsammans med ett antal andra privata fastighetsägare ett avtal och samarbete med Örebro kommun när det gäller att bistå kommunen med lägenheter.
En övergångsbostad är till för de grupper i samhället som av olika skäl inte kan hävda sig på den lokala bostadsmarknaden, exempelvis nyanlända flyktingar/flyktingbarn, bostadssökande med ekonomiska och/eller sociala problem samt vissa funktionshinder.
Avtalet går ut på att genom en reglerad och formaliserad uthyrningshantering göra det möjligt för fastighetsägare att bistå med övergångsbostäder till kommunen.
Vi har bistått med övergångsbostäder och det har fungerat utmärkt med de hyresgäster som flyttat in, vilket hittills resulterat i att samtliga fått egna kontrakt.

 

Fler artiklar...