Totalrenovering

Nu är totalrenoveringen av fastigheten på Manillagatan 26 i full gång. Det kommer bli nya ytskikt, nya kök samt renoverade badrum i alla lägenheter. Trapphus, källare och tvättstugan kommer målas och fräschas upp. Vi kommer att byta värmesystem i huset, från direktverkande el till fjärrvärme. 
Vi kommer även att göra små ändringar på gården, t ex ny belysning samt källsortering. 

Arbetet utförs av NA Bygg tillsammans med underentreprenörer. Renoveringen ska vara klar 20 juni 2023.

Arbetet pågår 06:45 - 17:00, måndag - fredag. 

Intresseanmälan skickas in via vår hemsida. 


 


Nattvandrarna Sverige är en ideell, demokratiskt uppbyggd organisation med lokala grupper och föreningar. Syftet och målet med nattvandring är att det ska finnas vuxna förebilder, medmänskligt stöd och social trygghet bland unga människor som rör sig ute på kvällar och nätter. Vi är glada över att vi stöttat Nattvandrarna i Örebro i år i deras arbete att ska trygghet bland ungdomar. 

Nattvandrarna Diplom 2023

 


 

 

Orebro stadsmission

I samarbete med Fastighetsägarna, ÖBO samt Örebro Kommun har vi givit ett bidrag till Örebro Stadsmission så de kan hålla öppet även på lördagar året ut. Vi är mycket glada att kunna hjälpa till med detta. 

 


 

Ny kollega

Vi har en ny kollega på kontoret, Henrik Carlsson. Han började jobba hos oss efter nyår. Han kommer främst ha hand om felanmälan och besiktningar men kommer även att arbeta med andra delar inom förvaltningen. Henrik har tidigare jobbat på Hallbo (Hallsbergs bostadsstiftelse). 

Välkommen Henrik, känns väldigt kul att du börjat jobba hos oss! 

 


 

Liten Barnsupporter 2022 Market VeraMoa