Om oss

Vi är två systrar, Cathrine och Marie, som har drivit företaget sedan 1984. Vi äger ett 20-tal fastigheter i Örebro och i Västerås, sammanlagt förvaltar vi ca 300 lägenheter. 

Vi är anslutna till "Fastightesägarna" i både Örebro och i Västerås. Marie innehar en styrelsepost i Fastighetsägarna Örebro samt är nämndeman i Hyresnämnden. 

Företaget har funnits sedan slutet av 1960-talet då vår pappa, Kjell Hermansson, sadlade om från skoförsäljare till förvaltare och fastighetsmäklare. Vi systrar började jobba i företaget 1979 respektive 1982. 

Vi har successivt utökat vårt fastighetsbestånd sedan vi tog över förvaltningen och under åren har vi även åtagit oss förvaltning åt andra fastighetsägare. 

Hos oss arbetar även Joachim Kihlgård, Göran Wall, Maria Hermansson och Henrik Carlsson. Joachim är fastighetsförvaltare, Göran är vår redovisningskonsult och har skött vår bokföring i alla tider, Maria är hyresadministratör och arbetar med det administrativa samt uthyrning och Henrik som har hand om felanmälan samt besiktningar men jobbar även med andra delar inom förvaltningen. 

Vår fastighetsskötsel handhas av Dannes Fastighetsservice, Dan Malm och där arbetar även Jarmo Pahtela. Vi har samarbetat med Dan sedan 1982 så han kan våra fastigheter utan och innan.  

Systrarna Hermansson Fastighetsförvaltning AB
Sturegatan 6 A, 702 14 Örebro

Vi tar endast emot bokade besök. 

Telefon:
019-16 65 60
Vardagar mellan kl 09.00 - 12.00

E-post: info@hermanssonfast.se

 

 

 

Här finns vi:
kontakt-karta

Vårt kontor ligger på
Sturegatan 6 A
702 14 Örebro
(ingång från gården)